Cine suntem?

Cine pune "funk" în FunKink Burgers 

Le acordăm plantelor încrederea noastră și apoi punem "funk" în FunKink Burgers. /Ne punem încrederea în plante și apoi punem "funk" în FunKink Burgers. 

Facem asta cu un scop. Avem o misiune, aceea de a arăta cât de ușor, delicios și cool este să schimbăm modul în care mâncăm, să ne protejăm planeta, sănătatea și animalele - toate astea cu fiecare îmbucătură. 

Nu este doar mâncare, este o schimbare. Funkink este despre tine, este despre experiența și călătoria spre a descoperi noi gusturi, noi informații despre sănătatea ta, despre mediu și despre soluțiile pe care le avem la îndemână.

Nu trebuie să fii singur în această călătorie. Noi nu am fost, în continuare nu suntem. Colaborăm cu un ONG, Asociația Veganilor din România, a cărui misiune este de a promova un stil de viață vegan și reducerea consumului produselor de origine animală din motive etice, economice, pentru protejarea sănătății și a mediului înconjurător. Ne bucurăm că suntem împreună în acest proiect, deoarece știm cu toții că ceea ce mâncăm face o diferență, o diferență #funkink mare.